Over ons

Magazine Tuinen helpt je om de juiste keuzes te maken voor je tuin. Je vind hier tips, ideeën en inspiratie voor de inrichting, onderhoud en aanleg van je voor of achtertuin. Op zoek naar nieuwe planten, meubels of hekwerken voor jouw tuin? Benieuwd naar de nieuwste trends? Wij helpen je graag op weg met de juiste keuzes voor de perfecte tuin!

Maar wat is dan het doel van Magazine Tuinen? Het doel van Magazine Tuinen is om zo veel mogelijk informatie en kennis met de tuinliefhebbers te delen, en de diverse mogelijkheden te laten zien. We geven hier samen met onze tuinpartners op een leuke manier tips om het maximale uit de (buurt)tuinen te halen. De artikelen die hier geschreven staan helpen bij het kiezen van de perfecte tuinplanten en meubels voor jouw unieke situatie.

Magazine Tuinen is eind 2021 opgericht met als doel de bezoekers te informeren over de oneindige mogelijkheden met de tuin. Denk hierbij over informatie voor de perfectie tuin-BBQ, de ideale lounge-set voor in de zon, de beste manieren op onkruid tegen te gaan, of tips voor de juiste bloemen om de buren jaloers uit hun raam te laten kijken. Geen tuin, maar een balkon? Ook dan voorzien we je graag van inspiratie, voor een gezellig en groen aangekleed balkon!

Ons voornaamste doel is om de bezoeker te inspireren. De eindeloze opties van de tuin op een rijtje te zetten. Voor plezier in de zon. Alleen, met het gezin of met vrienden. En die inspiratie, die kan vanuit alle hoeken komen! De nieuwste trends in planten en bestrating, een pizzaoven voor buiten, en een zwembad in de tuin? Bij Magazine Tuinen kan je álles tegenkomen.

Dus, benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin?

Ga in lekker in de schaduw in de hangmat liggen, pak de tablet erbij, en scrol op je gemak door alle inspirerende blogs van Magazine Tuinen!